Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Καλός ,ο Κακός και ο Άσκημος καθηγητής λέει όχι στην απεργία

Κάποτε ήταν τρεις φίλοι .Και οι τρεις μαθηματικοί .Η γνωριμία τους έγινε στη σχολή τη πρώτη μέρα που πάτησαν το πόδι τους σε αυτήν. Έτυχε να καθίσουν σε διπλανές θέσεις στη πρώτη παρακολούθηση που έκαναν .Αποφάσισαν να ονομάσουν τη παρέα τους ως «ο Καλός ,ο Κακός και ο Άσκημος» από το γνωστό σπαγκέτι γουέστερν  σκηνοθετημένο από τον Σέρτζιο Λεόνε που τότε ήτανε στη μόδα και παιζότανε σε πολλά σινεμά της Αθήνας.  (Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τρεις τυχοδιώκτες πιστολέρο που αναζητούν ένα σεντούκι χρυσού  μέσα στο χάος της βίας των μαχών του Αμερικανικού Εμφυλίου πολέμου).
 Από τότε έχουν περάσει ούτε λίγο ούτε πολύ είκοσι χρόνια και η φιλία τους έχει αντέξει . Αν δούμε λίγο τη πορεία τους μέχρι σήμερα, ίσως καταλάβουμε γιατί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ   ΕΔΩ ή  ΕΔΩ  ή  ΕΔΩ


2 σχόλια:

  1. Πολύ πετυχημένη η αλληγορία και το μήνυμά της... Να φανταστώ ότι ο Βαγγέλης είναι νδ, ο Άγγελος δημάρ και ο Άρης πασοκ. Το κακό είναι Δημήτρη πως αποτύπωσες συμπεριφορές φοιτητών οι οποίες υπάρχουν ακριβως έτσι και σήμερα στα πανεπιστήμια. Το άρθρο σου με βοήθησε να καταλάβω πως θα ανελιχθούν αυτά τα άτομα στο μέλλον στις δουλειές στους αν δεν έρθει η ανατροπή. Γι αυτό το λόγο πιστεύω 10 φορές περισσότερο τώρα στην έννοια της ανατροπής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που σε έκανε να σκεφτείς Νικόλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή