Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Οι εκπαιδευτικοί δεν βαστάνε όπλο, αλλά ασπίδα,του Δ.Τσιριγώτη


ΑΡΘΡΟ 23, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ :
 <Συνδικαλιστική ελευθερία και δικαίωμα απεργίας>
1. Tο Kράτος λαμβάνει τα προσήκοντα μέτρα για τη διασφάλιση της συνδικαλιστικής ελευθερίας και την ανεμπόδιστη άσκηση των συναφών μ' αυτή δικαιωμάτων εναντίον κάθε προσβολής τους, μέσα στα όρια του νόμου.
2. H απεργία αποτελεί δικαίωμα και ασκείται από τις νόμιμα συστημένες συνδικαλιστικές οργανώσεις για τη διαφύλαξη και προαγωγή των οικονομικών και εργασιακών γενικά συμφερόντων των εργαζομένων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο alfavita.gr  ΕΔΩ


2 σχόλια:

  1. Ζητιάνους του αυτονόητου. Αυτό θέλουν να μας κάνουν. Το γεγονός ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να υπερασπιζόμαστε τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μας και γι αυτό το λόγο να αντιμετωπιζόμαστε ως τρομοκράτες αντικατοπτρίζει την παθογένια της κοινωνίας και την πλήρη απονέκρωση της έννοιας της δημοκρατίας. Για άλλη μια φορά καλή δύναμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζούμε μεγάλες στιγμές Νικόλα.Τα ΜΜΕ διαστρεβλώνουν τελείως τη πραγματικότητα σε σημείο που τη καθορίζουν πια.Είμαστε πολύ κοντά οι ελεύθεροι άνθρωποι να θεωρούνται κάτι σαν μολυσμένοι που είναι επικίνδυνοι για την υπόλοιπη κοινωνία και να απομονώνονται .Ζήτω οι νοικοκυραίοι.Ζήτω η ησυχία.Ζήτω η αφασία.

      Διαγραφή